Workshops

Wij stellen onze accommodatie ter beschikking voor andere hondenfotografen die workshops geven en hun kennis willen delen.

 

Voor deze workshops hebben we steeds goed getrainde en gehoorzame honden nodig die het heerlijk vinden om te poseren of er hun poot niet voor omdraaien om enthousiast een frisbee te vangen!

 

Heb jij een hond die perfect onder appèl staat en ben jij bereid om naar Pellenberg af te zakken om model te staan tijdens één van deze workshops?

 

Vul dan het onderstaande formulier in en dan word je guitige snuit mee opgenomen in de "modellendatabank"! Wij zullen je contacteren als je hond past binnen het thema van de workshop!

Geplande workshops 2018

 

12-13 mei: Tweedaagse workshop actiefotografie + beeldbewerking met Claudio Piccoli (www.claudiopiccoli.com)

 

9-10 juni: Tweedaagse workshop portret en actiefotografie + beeldbewerking met Alicja Zmyslowska (www.alicjazmyslowska.wordpress.com)

 

23-24 juni: Tweedaagse workshop actiefotografie met Monica Van der Maden (www.monoafotografie.nl)

 

28-29 juli: Tweedaagse masterclass paardenfotografie met Eliane van Schaik en Lotte Van Alderen (www.elianevanschaikphotography.com en www.foscofotgrafie.nl)

Heb je interesse in dierenfotografie en wil je graag op de hoogte blijven van de workshops die georganiseerd zullen worden?

 

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en dan houden we je op de hoogte van de planning!