Ervaringen

Hondermooi kreeg al meer dan 300 beoordelingen met 5 sterren op de facebookpagina en wil iedereen die al is langsgeweest graag van harte bedanken!

Hieronder enkele reacties... Voor meer check de facebookpagina!
Wat een leuke ervaring bij hondermooi!! Vriendelijke en warme ontvangst door An, superlief voor hond en baasje 😉! Wat een creativiteit en originaliteit ... top en een aanrader voor iedereen die eens voor de lens wil met zijn of haar hartendiefjes !!!


Veroniek K met Bink en Pip

een creativiteit en originaliteit ... top en een aanrader voor iedereen die eens voor de lens wil met zijn of haar hartendiefjes !!!


Wat een fijne ervaring!

Vriendelijke ontvangst door een toffe en gekke madam.

Wij hebben er echt van genoten en ons Raja ook dat zag je aan haar enthousiasme.

Nadien ook heel snelle service zodat we de prachtige foto’s konden bewonderen in de galerij om onze keuze te maken.

Zeer zeker een aanrader!!!


Steffi V met Raja


Ik had een shoot bij Hondermooi als geschenk gekregen en het was een geweldige ervaring.
An is een fantastische vrouw die mens en dier direct op hun gemak stelt.
Dankzij haar creativiteit en enthousiasme zijn er super leuke foto’s uitgekomen van mijn kleine Zaz.
Gewoon doen een echte aanrader !


Ellen V met Zaz

Sinds de start vaste klant bij Hondermooi en nog steeds even tevreden! Niet alleen het resultaat, maar de totaalbeleving = super. An haalt het beste uit elke hond en blijft zichzelf uitdagen om het telkens weer NOG beter te doen. We plannen voor de 7de keer een puppyshoot bij Hondermooi en An blijft ons verrassen! Een aanrader dus!


Liesbeth R met een nestje cobberdogs

Super mooie foto's! Heel professioneel! Super ervaring die fotoshoot! Een echte aanrader! Altijd met een glimlach en massa geduld om de perfecte foto te krijgen. Lieve An, alles wat je doet is met hart en ziel. Ben blij dat ik je leren kennen heb. Bedankt. ❤❤❤


G B met Hogan en Gomez


Na An al een hele tijd te volgen op instagram en facebook
was vandaag eindelijk de beurt aan mijn Engelse Cocker Flora, met een bang hartje (ik als baasje) naar binnen omdat Flora het niet echt heeft voor nieuwe plaatsen en vooral niet voor nieuwe mensen... Wonder boven wonder had Flora hier geen last van, direct de trap op en beginnen snuffelen! Dit deed An fan-tas-tisch ze laat de hond eerst op haar gemak zodat ze daarna samen een prachtige foto-reeks konden maken. Als een echte dog-mommy was ik helemaal weg van de manier hoe An met Flora omging, ik zelf vond dit echt een top duo! Nu komt het moeilijkste, kiezen...
Wij komen zeker terug! 🥰


Celien V met Flora

Een professionele aanpak met prachtige foto’s als resultaat! Van begin tot eind een vlotte en duidelijke communicatie. An wist erg goed de aandacht van Rocco te trekken en stelde geregeld poses en attributen voor, met als resultaat een gevarieerde reeks foto’s. Top ervaring, zéker voor herhaling vatbaar 🤩


Tania V met Rocco

Bedankt An voor de zeer leerrijke privéworkshop. Begonnen zonder kennis, enkel als voorbereiding wat begrippen uit het hoofd geleerd. Alles was heel duidelijk en in mensentaal uitgelegd. Op het einde van de workshop voor het eerst mijn eigen foto's gemaakt, uiteraard in manuele stand! En nu nog veel oefenen thuis 🙂


D Gillis over de privé workshop

Topfotografe met heel veel engelen geduld en heel veel enthousiasme, met als resultaat supermooie foto's! Zowel onze hond als onze kat waren op hun gemakje en dat is geen makkelijke opgave! Zo blij met het resultaat!


An J met Robil en Ginger 

Super ervaring! Na An Smedts al even te volgen op sociale media, mochten Milo en ik op shoot komen voor de cover van WOEF ! Het resultaat is prachtig en we gaan zeker terug komen met de rest van onze roedel! An zorgde er steeds voor dat Milo op zijn gemak was en dat is zeker te zien in de resultaten! Vooral de foto's met de lolly vond Milo geweldig.Voor iedereen die prachtige foto's wil van zijn/haar hondje of kat is hier zeker in goede handen! 🐶🐾😍


Lies V met Milo

Als verjaardagscadeau kregen Nelson en ik een fotoshoot bij Hondermooi cadeau. Ik was hier enorm blij mee, maar tegelijkertijd had ik heel veel zenuwen want Nelson en ik zijn namelijk niet de beste fotomodellen... Door An haar professionalisme voelde ik me meteen op mijn gemak, ook Nelson nam met behulp van An haar trucjes in een mum van tijd de beste poses aan! ZELFS mijn vriend, die absoluut een hekel heeft aan poseren voor een foto, ging graag achter An haar lens staan! Het was een heel toffe ochtend met veel plezier en gelach! En als resultaat: prachtige en spontane foto's van mijn gezinnetje. Heel erg bedankt hiervoor!


M Vanhove met Nelson

Na het zien van enkele foto's was ik eigenlijk al overtuigd, ik wilde hier mijn puppy laten fotograferen!
Dat we hier 2 uur voor moesten rijden (sommige verklaarde me voor gek hihi)
was het meer dan waard!!
Wat een lieve vrouw, je voelt je meteen thuis, heeft veel geduld met de dieren en geeft niet op voordat ze het juiste kiekje heeft 🥰
Wij komen zeker nog eens terug als Cody volwassen is!


Chan Na met Cody

Gisteren zijn we met onze 2 meiden (hond Jane en kat Billie) bij An op shoot gegaan. Wat een FAN-TAS-TISCHE ervaring!

Zelf had ik op voorhand met beide al wat gewerkt op het dicht bij elkaar zitten, maar toch... de autorit, de vreemde omgeving, een vreemd persoon... met een klein hartje vol hoop kwamen we bij An toe.


De auto was nog niet open of An stond ons al op te wachten om ons mee te nemen naar de studio. We lieten beide meiden los om wat aan de omgeving te wennen terwijl An op haar gemak op de grond zat en wat met de toestellen begon te werken om ook die geluiden en flitsen even aan de dieren voor te stellen. Op nog geen 5 min waren mijn beide meiden op het gemak en heeft An met héél veel enthousiasme en geduld de PRACHTIGSTE foto's kunnen nemen van elk apart en van de 2 samen.


Ik kijk zo uit naar het resultaat en kan niet anders dan de ervaring bij 'Hondermooi' warm aan te bevelen bij iedereen!!


Eve V met Jane en Billie

An is een aangenaam persoon die veel geduld heeft. Ze wilt veel proberen en heeft veel attributen voor mee op de foto te gaan. Ze staat ook open voor eigen inbreng. Een heel vlotte en goede service 😊


Shelly B met Bruce

An heeft een fantastische kennis wat betreft hondenfotografie. Ze voelt de dieren meteen aan en kan een goede inschatting maken wat de mogelijkheden van de honden zijn.
Bij aankomst stond ze ons in de deuropening op te wachten. We werden er hartelijk ontvangen. De studio bevindt zich op een magische locatie in een gerenoveerde schuur.
De honden krijgen ruim de tijd om de grote studio te verkennen en krijgen een bakje water bij aankomst. An begeleidde ons super in de gewenning met de flits en het geluid van de klik van de camera.
Er wordt een actieve inbreng verwacht van baasjes waardoor we alleen maar supertrots zijn op het eindresultaat.
Het was een unieke ervaring voor ons en zouden het andere baasjes zeker aanraden.


Lies V met Hoppe en Nova

 zeker aanraden.

Een hele gezellige en ontspannen middag met onze viervoeters en kleine meid in het bos, dit dankzij de fijne sfeer en professionaliteit van An. Want begin er maar aan een pittige vierjarige, een onzekere Mechelse herder en een ondeugende mops. En dan zie je het resultaat. Woorden schieten te kort hoe An een beeld kan vastleggen tussen mens en dier. Wonderbaarlijk, je kan veel leren maar dit is een echte gave van haar. Dankbaar.


Ivonne A met Cataleya en Lokesh

Wat een aanrader! Wij hebben enorm genoten van de fotoshoot van onze pup. Door haar ervaring en kennis wist An onze puppy op haar gemak te stellen. Dit leverde fantastische foto's op! Dat langer rit was dubbel en dik waard! Wij doen het zeker nog eens als het hondje wat ouder is :)🐶


Joulia DB met Nola